Bucuresti, Soseaua Berceni, Nr. 3A
0725.333.000

Prestashop, dezvoltare magazin online

Dezvoltare magazin online pe platforma prestashop, cumparaturi online sigure pe o platforma moderna. Oferim customizare teme la alegere, configurare functionalitati si adaugarea de alte elemente necesare unei bune functionari  a magazinului dumneavoastra.

Te-ai gandit sa iti faci propriul magazin online? Te putem ajuta in acest domeniu. Magazinele online sunt punctul nostru forte. Magazinele dezvoltate de echipa noastra sunt pe platforma Prestashop, dar putem lucra si pe opencart cu mare usurinta.

De ce sa alegi platforma Prestashop?

Pentru ca poti vinde imediat dupa instalare. Vine echipata cu toate functionalitatile unui magazin online, iar tu poti sa iti pui produsele pe care doresti sa le vinzi. Care este rolul nostru poate te intrebi! Partea mai complexa este de a configura platforma conform dorintelor si nevoilor tale, conform strategiei tale de marketing. Echipa noastra poate configura un magazin Prestashop cu usurinta conform cu nevoile tale. Module de instalat, sau chiar de realizat module noi pe baza a ceea ce clientii tai doresc sunt chestiuni de mentenanta a magazinului, de care ai nevoie, odata lansat.

Apeleaza cu incredere la un specialist SEO

Pentru ca magazinul tau sa fie in cautari ai nevoie de specialisti SEO, Google Analytics. Ne specializam continuu pentru a oferi servicii de calitate in promovarea magazinului online. Clientii tai sunt aproape, doar la un click distanta, dar pentru a face prima comanda ai nevoie de echipa noastra.

Promovare social media

Facem conturi de facebook twitter, linkedin, google plus pentru a promova afacerea ta si in mediile sociale. Campanii Google Adwords, ne ocupam si de acest domeniu, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

 

Te-am convins? Hai sa lucram impreuna. Suntem o echipa puternica pentru proiecte de succes!

 

Leave a reply