Bucuresti, Soseaua Berceni, Nr. 3A
0725.333.000

Cum imi fac un site de prezentare? Modalitati si tehnici moderne

Mediul on-line, garantia unei afaceri de succes. Imaginea afacerii dumnevaostra conteaza. Promovarea imaginii afacerii pe internet prin intermediul unui site de prezentare a devenit o necesitate. Cea mai usoara metoda de promovare online o reprezinta realizarea unui site de prezentare. Nu conteaza marimea afacerii, dar important este ca afacerea dumneavoastra sa fie cunoscuta si in mediul online. Odata cu aparitia telefoanelor “destepte”, tabletelor si altor gadget-uri eu ofer solutii profesionale pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie vizibil de oriunde, oricand este accesat.

Pornind de la conceptul logo-ului si dezvoltarea unei identitati vizuale de impact, construim impreuna imaginea de care orice afacere are nevoie. Un site de prezentare, este cea mai buna carte de vizita pentru orice afacere, indiferent de domeniul de activitate.

Design creativ: Solutiile noastre grafice sunt personalizate si au fost concepute tinand cont de tendintele actuale, oferind clientilor o noua viziune conceptuala.

Dezvoltare: Folosim cu pricepere cele mai noi tehnici si tehnologii in domeniu si ofer functionalitati personalizate site-urilor clientilor mei.

Promovare: Promovarea online, este pasul final al proiectului oricarui client. A ajunge pe pozitii principale in cautari pe internet este vital.

Realizarea unui site de prezentare poate fi facuta utilizand platforme CMS ca de pilda WordPress, Joomla dar echipa noastra poate proiecta si un site custom utilizand frameworkuri php. Alegerea este a clientului, preturile sunt in functie de modalitatea de lucru aleasa si de complexitatea proiectului.

Pentru proiecte ne puteti contacta atat telefonic cat si utilizand formularul de contact. Proiectele dezvoltate de echipa fscdesign sunt sigure, noi oferind experienta, promtitudine, seriozitate. Deasemenea oferim proiecte functionale dezvoltate de o echipa capabila sa ofere cele mai bune solutii de web design din Bucuresti. Suntem pe piata dinb 2010 si tot de atunci ne perfectionam mereu pentru a oferi cele mai noi si inovatoare tehnici pentru proiectele clientilor nostri. Alegeti cu incredere serviciile noastre de realizare site web, creare magazin online, mentenanta si administrare site web.

Leave a reply