Bucuresti, Soseaua Berceni, Nr. 3A
0725.333.000

Despre noi

FSC Advertising este o firma de web design din Bucuresti care ofera servicii profesionale de creare site, creare magazin online  si promovare online.

Munca noastra se bazeaza pe colaborarea angajatilor pentru a oferi clientilor un produs care sa le aduca ascensiunea dorita in mediul online.
Am realizat diverse proiecte web, creare site web de prezentare, magazin online,  atat pentru companii multinationatele cat si pentru start-upuri cu capital redus aducand clientilor nostri o crestere a cifrei de afaceri chiar si in perioade tumultoase.
Tratam fiecare proiect cu seriozitate si profesionalism si incercam sa gasim cea mai buna varianta pentru ca site-ul creat de noi sa aibe o rata de conversie a vizitatorilor in clienti cat mai ridicata.

Experienta noastra se regaseste in portofoliul nostru variat de clienti avand peste 200 de site-uri finalizate cu succes.

Pentru noi creare site web este fundatia afacerii in mediul online, este important sa fie un site profesional care sa ofere incredere vizitatorilor si sa contina anumite elemente de marketing pentru a avea o rata de conversie cat mai ridicata si a nu pierde ulterior bani pentru campaniile de promovare.
Stim ca pentru dumneavoastra crearea unui site web de prezentare sau a unei campanii de promovare este o investitie si orice investitie trebuie sa aduca profit in cel mai scurt timp, de aceea vom incerca sa gasim impreuna cu dumneavoastra cea mai eficiena cale de colaborare.

Hey! Iti doresti sa iti facem noul proiect web?

Tratam fiecare proiect cu seriozitate si profesionalism si incercam sa gasim cea mai buna varianta pentru ca site-ul creat de noi sa aibe o rata de conversie a vizitatorilor in clienti cat mai ridicata.

Ne pricepem la:

Wordpress
Prestashop
Opencart
Joomla
PHP, MySql
Javascript, Jquery
CodeIgniter - Framework php

Cum lucram?

Modalitati si tehnici de lucru firma web design

Suntem o firma web design si ne place sa lucram cat mai relaxat si inclinati catre rezultate bune. Ne place sa revina clientul cu noi provocari – proiecte variate.

Avem o echipa de profesionisti, intr-o continua perfectionare, cunoscatori ai tendintelor, in web design cat si optimizare pentru motoarele de cautare.

Lucram cu deosebita placere pe platforme CMS ca si WordPress, Joomla, pentru creare site web de prezentare, pentru creare magazin online utilizam platformele Prestashop, Opencart. In cazul in care proiectul dumneavoastra necesita a fi realizat custom, folosim CodeIgniter ca si framework php.

Asteptam cu nerabdare sa ne contactati pentru a incepe cat mai repede colaborarea. Timpul este pretios si trebuie gestionat cat mai bine.