Bucuresti, Soseaua Berceni, Nr. 3A
0725.333.000

Servicii

Website de prezentare

Site-ul de prezentare trebuie sa fie oglinda afacerii dumneavoastra in mediul online care sa interactioneze intr-un mod cat mai efiecient cu vizitatorii transformandui ulterior in cumparatori si apoi in clienti fideli. Pentru noi crearea unui site web este fundatia afacerii in mediul online, este important sa fie un site profesional care sa ofere incredere vizitatorilor si sa contina anumite elemente de marketing pentru a avea o rata de conversie cat mai ridicata si a nu pierde ulterior bani cand veti incepe campaniile de promovare.

firma web design realizare magazin online
Magazin online

Un magazin online ofera noi oportunitati afacerii dumneavoastra, va ofera sansa de a va prezenta produsele pe internet catre un numar consistent de potentiali clienti insa pentru a crea un magazin online de succes trebuie realizata o analiza si planificare in amanunt. Inainte de a porni crearea unui magazin online trebuie sa efectuam impreuna cu dumneavoastra cateva cercetari preliminare despre publicul tinta, concurenta existenta, modalitatile de promovare si modalitatile de comunicare cu vizitatorii care se muleaza produselor dumneavoastra deoarece un magazin online desi la prima vedere pare o afacere simpla si fara costuri mari spre deosebire de un magazin fizic el necesita multa munca si timp pentru a deveni de succes.

ALTE SERVICII

MENTENANTA SITE

Ne ocupam de site-ul dumneavoastra. Oferim servicii de mentenanta site, backupuri, modificari de texte, imagini, optimizare interna pentru motoarele de cautare. Clientii mereu sunt satisfacuti de promptitudinea cu care rezolvam problemele.

PROMOVARE, SEO

Optimizarea bazata pe strategii etice de marketing asigura rezultate pe termen lung, obtinerea si pastrarea traficului si este generatoare de cea mai mare marja de profit dintre toate strategiile de marketing online.

PROGRAMARE

Aveti probleme de functionalitate a site-ului, magazinului online? Noi remediem orice problema ati intampina in buna functionalitate a site-ului. Cunostinte avansate de Php, Mysql, platforme WordPress, Joomla, Prestashop, Opencart.

HOSTING

Oferim servicii de web hosting bazate pe Linux sau Windows, in funcţie de cerinţele clienţilor. Folosim tehnologii avansate, unele dezvoltate sau adaptate in-house pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%.

Colaboram cu firma FSC Design de 3 ani. In acest timp au fost create toate site-urile Universitatii De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti. Pe langa crearea site-urilor firma se ocupa de mentenanta acestora si de publicitate. Suntem foarte multumiti de serviciile oferite iar perioada lunga de colaborare demonstreaza seriozitatea reciproca in folosul informarii studentilor. Site-urile sunt moderne, informative si atractive!

Marcel Popescu – Lector universitar, consilier imagine si comunicare USAMV

Marcel Popescu
Lector Universitar, USAMV

Impreuna cu firma FSC Design colaboram de un an. Am avut nevoie de un site de prezentare pentru promovarea firmei noastre de constructii. Rezultatele au venit foarte repede dupa lansarea noului site. Promovarea acestuia impreuna cu designul modern folosit in ne-a adus foarte multi chenti noi si a reprezentat o modalitate excelenta de a ne mari afacerea. Apelati cu incredere!

Adrian Minea – Administrator Constructii Advantis

Adrian Minea
Administrator, Constructii Advantis

Ce zici facem urmatorul proiect impreuna?

Ne-am specializat in wordpress, prestashop, opencart...